Home Over BvhW Het team Evenement Doe mee! Contact
Demonstraties 2023 - Demonstrations
Dit jaar mogen wij Rodrigo Lima begroeten op zaterdag. Hij is winnaar van de NTC (National Talent Contest). Op zondag verwelkomen we Yannick Kiggen uit België. We hebben dit jaar twee bomen om te winnen. U kunt hiervoor het gehele weekend loten kopen bij de verkopende dames en de loterijstand.
This year we can greet Rodrigo Lima on Saturday. He is a winner of the NTC (National Talent Contest). On Sunday we welcome Yannick Kiggen from Belgium. We have two trees to win this year. You can buy lottery tickets for this throughout the weekend at the selling ladies and the lottery stand. Terug naar Evenement
Zaterdag 10 juni 2023 Rodrigo Lima Al bijna twintig jaar heb ik een passie voor bonsai. Na het winnen van de NTC 2019, deel ik mijn passie om zo anderen te inspireren. U kunt me vinden onder “Bonsai Den Haag”. Bij het werken aan een bonsai ontdek je de verschillende ontwerpen die de boom te bieden heeft en kies je het ontwerp waarmee je het het meeste uit de boom kan halen. Als architect bedenk ik een concept voor mijn bonsai, net zoals bij het ontwerpen van een gebouw, dat moet passen bij de omstandigheden. Elk bonsai project is een unieke uitdaging en ik kan niet wachten om de volgende aan te pakken en met jullie te delen. Zondag 11 juni 2023 Yannick Kiggen Al vanaf 10-jarige leeftijd is Yannick Kiggen gedreven door Bonsai, om 2 jaar daarna zijn reis te beginnen met lessen bij verschillende Bonsai meesters o.a. Kunio Kobayashi(JP), Takeo Kawabe(JP), Hotsumi Terakawa(JP/NL) , Mario Komsta(PL), Bonsai Studio Momiji(BE), Pius Notter, Francois Jeker …Ook heeft hij deelgenomen aan verschillende tentoonstellingen zoals de Noelanders trophy, de Ginkgo award en de European Bonsai San Show. In 2011 heeft hij Yama Bonsai Studio opgericht om Bonsai te promoten, zijn kennis en kunde te delen met zowel beginner als gevorderde die gepassioneerd zijn met deze prachtige bomen. Dit door middel van cursussen, workshops, demonstraties, lezingen en verkoop.