Wil je met één van de methodes kennismaken?

Kom meedoen met een workshop en schrijf je in via het onderstaande

contactformulier.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Workshop Do-in (meer dan yoga)

‘Do’ is ‘de weg’ en ‘in’ betekent ‘naar binnen’. Met Do-in voer je strekkingen uit, zelf-massage (drukpunten), ademhalingsoefeningen en meditatie. Do-in richt zich specifiek op het in balans brengen van de energiekanalen, meridianen genaamd. Door deze meridianen stroomt onze levensenergie ki genaamd. De meridianen zijn verbonden met al onze organen. Met een Do-in sessie verzorg je dus niet alleen je spieren, maar je hele lijf van binnen en buiten! Bij dagelijkse oefeningen, word je er slank, lenig, vitaal en gelukkig van.

 

Do-in is een soort yoga op maat. Je leert voelen waar de blokkades zitten. Daardoor kun je adequaat oefeningen inzetten om jouw specifieke mentale en fysieke gezondheid te bevorderen. In de les wordt veel aandacht besteed aan het luisteren naar je eigen lichaam en het verkennen van je grenzen. Hoe vaker je Do-in beoefent, hoe beter je je lichaam leert kennen, hoe beter je ernaar gaat luisteren. Do-in is niet moeilijk, het is geschikt voor alle leeftijden. Je hoeft niet lenig te zijn, maar dat word je er wel van!

 

Tijd: zondag 16 juni  10.30 - 11.30

 

 

 

Workshop Zhineng Qigong

Wat is Qigong? Qi betekent levensenergie en gong betekent arbeid. Qigong is werken met de levensenergie. Zhineng betekent intelligente vaardigheid, hetgeen betekent dat het een heel efficiënte, effectieve methode is.

Deze uit het Verre Oosten afkomstige, medische vorm van Qigong, bestaat uit simpele en snel aan te leren vloeiende bewegingen. Zhineng Qigong gaat over het verwezenlijken van je mogelijkheden op alle levensgebieden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het gaat over energiemanagement, iets waar de Chinezen al eeuwen expert in zijn. Zhineng Qigong is Chinese mindfulness, Chinese yoga en Chinese fitness in één. Je wordt er bewuster, gelukkiger, evenwichtiger, fitter en gezonder van.

 

Tijd: zondag 16 juniz 13.30 - 14.30

 

 

Meer informatie

Deze workshops worden gegeven door Susan Veldman, Shiatsu therapeut, docent Qigong en Do-in. Voor meer informatie over Shiatsu, Do-in en Qigong, kijk op www.shiatsudeblauwezone.nl

 

 

Terug naar Doe mee!

Terug naar Evenement